En klagande kund som blir omvänd är 6 gånger så lojal mot en kund som aldrig blivit missnöjd. Vi gör dig trygg i att möta de svåra samtalen.

Del 1 : Introduktion i klagomålshantering

Vad är ett klagomål?

Synen på klagomål kommer påverka hur jag tar mig an ärendet. Är du trygg i din kommunikation och vet hur hela företaget jobbar med klagomål går det bättre.

Del 2 : Modell för att hantera klagomålet

1. Ta emot – attityd

2. Bekräfta – teknik

3. Hjälpa – teknik

Del 3 : Lär dig hantera feedback

Både att ge feedback på rätt sätt, men även lär dig ta emot feedback. Det kan vara positiv elelr negativ feedback. Det är ett värde för dig. Det hjälper dig utvecklas. Du får lära dig feedbacktrappan.

Del 4 : Uppföljning och återkoppling

När kunden återkopplat till dig har du fått chansen. Istället för att någon annan får chansen. Då är det extra viktigt att hålla det du lovat och ge återkoppling om vad som händer med klagomålet. Även om ärendet måste lämnas till en kollega så har du ansvar att säkerställa.

Jesper Low

Med över 15 års erfarenhet av utbildning, föreläsning och försäljning använder Jesper sina bästa tekniker för att få dig utvecklas som kommunikatör. Jesper är engagerad, glad och inlyssnande som gör att alla i en kurs blir delaktiga. Många kunder berättar om att Jesper nått fram där andra gått bet.

Kontakta oss

Ibland behöver vi skräddarsy upplägget för er, då är det bra med kontakt. Maila oss eller slå en signal så hjälper vi till. Vi har vårt kontor i hjärtat av Norrköping, vid vattnet vid Bråvikens inlopp, välkommen hit.

Skicka ett meddelande

Kontakt

 

+46 10-220 32 44

info@kundvanligare.se

Vattengränden 2, 602 22 Norrkoping