Relationer och kommunikation internt brukar snabbt visa sig utåt. Vi tränar förmågan att överlämna professionellt.

Samarbete, överlämning och god kommunikation är några av delarna som du får träna här.

Del 1 : Hur vi skapar VI

Förståelse för varandras jobb och kompetens är nyckeln. Här tränar vi feedback och kommunikation internt. Attityden och förhållningssättet till jobbet och vad vårt varumärke står för.

45min.

Del 2 : Teambuilding

Vi behöver vara trygga i rollen på arbetet och en del i detta är att lita på sitt team och sina kollegor. Vi genomför samarbetsövningar och uppgifter som får gruppen på tå.

Del 3 : Professionell överlämning

Hur vi gör hemma är en sak. Men på arbetet kan det vara avgörande hur något överlämnas. Viktig information, instruktioner eller meddelanden till kollegor. Vi tränar intern dialog och feedback genom kollega-intervju.

Del 4 : Olika profiler

Alla är olika och alla kan anpassa sig. Vi testar ditt och dina kollegors sätt att förhålla er till andra i kommunikationen. Vilken färg är du? Vi tränar hur du ska bemöta de olika personligheterna för att lyckas nå fram.

Jesper Low

Med över 15 års erfarenhet av utbildning, föreläsning och försäljning använder Jesper sina bästa tekniker för att få dig utvecklas som kommunikatör. Jesper är engagerad, glad och inlyssnande som gör att alla i en kurs blir delaktiga. Många kunder berättar om att Jesper nått fram där andra gått bet.

Kontakta oss

Ibland behöver vi skräddarsy upplägget för er, då är det bra med kontakt. Maila oss eller slå en signal så hjälper vi till. Vi har vårt kontor i hjärtat av Norrköping, vid vattnet vid Bråvikens inlopp, välkommen hit.

Skicka ett meddelande

Kontakt

 

+46 10-220 32 44

info@kundvanligare.se

Vattengränden 2, 602 22 Norrkoping