Vi lägger kraft i utbildningen att du själv ska hitta ett sätt att skapa de bästa förutsättningarna för god kommunikation.

Du besitter själv förmågan att skapa de bästa mötena och samtalen. Men kan du programmera din attityd så du levererar det du ska? Med RMI i tanken hjälper du till på vägen.

Del 1 : Identifiera vad som skapar RMI hos dig

Gå igenom din dag. När har du hög energi? Hög glädje? Inspiration? vilka faktorer påverkar dig mest? Vi gör en karta över nuläge.

Del 2 : Påverka styrkorna

Effekten när du tar dina två bästa styrkor och tar dem till nästa nivå är häftig. Fokus på styrkan, inte svagheten. Vi har testat detta på idrottslag och det är kul att se hur prestationen förändras när man tränar styrkan ytterligare och det blir ett verktyg att använda för att nå framgång.

Del 3 : Övning och uppföljning

Du får hemuppgifter och testa resultat. Det följer vi sedan upp med ett coachmöte där du får hjälp att hantera ditt resutlat och ta nästa steg.

Jesper Low

Coach

Med över 15 års erfarenhet av utbildning, föreläsning och försäljning använder Jesper sina bästa tekniker för att få dig utvecklas som kommunikatör. Jesper är engagerad, glad och inlyssnande som gör att alla i en kurs blir delaktiga. Många kunder berättar om att Jesper nått fram där andra gått bet.

Kontakta oss

Ibland behöver vi skräddarsy upplägget för er, då är det bra med kontakt. Maila oss eller slå en signal så hjälper vi till. Vi har vårt kontor i hjärtat av Norrköping, vid vattnet vid Bråvikens inlopp, välkommen hit.

Skicka ett meddelande

Kontakt

 

+46 10-220 32 44

info@kundvanligare.se

Vattengränden 2, 602 22 Norrkoping