Du får bara en chans att göra ett första intryck. Det tar ett par sekunder.

Ditt kroppsspråk är viktigare än du tror. Även i telefonen. Hur människor ser dig skapar intryck och uppfattning om hela varumärket.

Del 1 : Kroppspråket

Lär dig hantera din kropp och dina uttryck på ett sätt som gör att du skickar budskapet du vill skicka. Vi tror mer på din kropp och tonläge än det sagda ordet.

Del 2 : Lär dig presentationsteknik

Att kunna framföra något på ett tydligt och trevligt sätt är en konst. Att dessutom slippa scenskräcken är skönt, men kräver träning. Vi lär dig disposition, presentation och argumentation som gör att kunden känner sig trygg med dig.

Del 3 : Övning och coachning

Praktisk träning är en nyckel när vi utvecklar den externa kommunikationen. Så här övar vi.

Jesper Low

Coach

Med över 15 års erfarenhet av utbildning, föreläsning och försäljning använder Jesper sina bästa tekniker för att få dig utvecklas som kommunikatör. Jesper är engagerad, glad och inlyssnande som gör att alla i en kurs blir delaktiga. Många kunder berättar om att Jesper nått fram där andra gått bet.

Kontakta oss

Ibland behöver vi skräddarsy upplägget för er, då är det bra med kontakt. Maila oss eller slå en signal så hjälper vi till. Vi har vårt kontor i hjärtat av Norrköping, vid vattnet vid Bråvikens inlopp, välkommen hit.

Skicka ett meddelande

Kontakt

 

+46 10-220 32 44

info@kundvanligare.se

Vattengränden 2, 602 22 Norrkoping